Du bliver automatisk medlem af Scandicoils.dk, når du køber en af vores CBD olier på abonnement.
Alle medlemmer modtager 30% rabat på alle køb.
En ny pakke sende hver 4. uge, så længe du ønsker det.
Der er ingen købsforpligtelse eller bindings periode.
Dit medlemskab er et løbende abonnement, hvor du accepterer at Scandicoils.dk hæver de månedlige betalinger, som kun indebær prisen på selve produktet, indtil du annullerer dit medlemskab.
Du kan til enhver tid stoppe dit abonnement hos os.

Du skal være fyldt 18 år eller mere for at blive medlem, og vi accepterer kun privatpersoner som medlemmer. Det er medlemmernes ansvar at sikre, at deres kontooplysninger er korrekte og opdaterede på alle tidspunkter.

Annullering af medlemskab

Du kan annullere dit medlemskab når som helst. Du skal blot logge ind på din brugerkonto (Klik her) og annullere dit medlemskab. Eller send os en mail på: info@scandicoils.dk og vores kundeservice vil hjælpe dig, med annullering af dit medlemskab.

Ændringerne på din konto vil træde i kraft fra det øjeblik Scandicoils.dk modtager din e-mail, hvor du opsiger dit medlemskab.

Vi har ingen medlemsgebyr hos os, og vi fratrækker derfor kun produktets beløb.

Kortets indehaver / medlems ansvar og forpligtelser

Dit medlemskab af Scandicoils.dk er juridisk bindende fra det øjeblik du køber et af vores produkter. Fra det øjeblik du køber et produkt hos os, aktiveres og startes dit medlemskab.

Det er dit ansvar at der er tilstrækkeligt med penge til at dække betalingen for abonnementsperioden. Hvis der ikke er penge til at dække betalingen, accepterer du at vi må annullere dit medlemskab automatisk.

Vi forbeholder os ret til at annullere eller suspendere dit abonnement ved misbrug.